LLex® Rechtsbijstand Juridische hulp | Juridisch advies | Advocaat Rotterdam

Wie ben ik?


scroll naar beneden

⬇

Goedkoop advocaat Rotterdam Juridisch advies Rotterdam Juridische hulp Rotterdam Jurist Rotterdam Advocatuur Rotterdam

LLex is niet als afkorting bedoeld, maar gewoon als naam

'Lex' betekent 'de wet' in het Latijn en wordt met dubbel L geschreven voor de smiley. LLex staat symbool voor de persoon die tijdens een juridisch probleem vakkundig achter je staat.

De Academy

LLex is een rechtsbijstandskantoor en bestaat uit ambitieuze universitaire rechtenstudenten, advocaten en andere experts. Belangrijk is dat de rechtenstudenten alle zaken behandelen, zo blijven de kosten laag. De advocaten en experts begeleiden de rechtenstudenten en controleren alles. Zo krijg jij rechtsbijstand van hoge kwaliteit. Alle medewerkers werken onder hetzelfde dak in een prachtig historisch pand in Rotterdam.

LLex betekent toegankelijke en vakkundige rechtsbijstand voor een vaste (lage) prijs. LLex is actief op 39 rechtsgebieden en werkt voor zowel particulieren als bedrijven. Iedereen in Nederland kan zich beroepen op LLex en je kunt je zaak eenvoudig 📂 online aanmelden.

Goedkoop advocaat Rotterdam Juridisch advies Rotterdam Juridische hulp Rotterdam Jurist Rotterdam Advocatuur Rotterdam

LLex is de jurist van ons allemaal

Oorspronkelijk was LLex bedoeld als een tijdelijke faciliteit. De oprichters wilden de rechtsbijstandsverzekeraars bewust maken van hun slechte rechtshulp. Het succes van de verzekeraar bleef uit en sinds de oprichting van LLex is het kantoor een permanente aanvulling op het systeem van rechtshulp in Nederland.