Wie ben ik?


scroll naar beneden

⬇

Goedkoop advocaat Rotterdam Juridisch advies Rotterdam Juridische hulp Rotterdam Jurist Rotterdam Advocatuur Rotterdam

LLex is niet als afkorting bedoeld, maar gewoon als naam

'Lex' betekent 'de wet' in het Latijn en staat symbool voor de persoon die tijdens een juridisch probleem vakkundig achter je staat.

De Academy

LLex is een rechtsbijstandskantoor waar ambitieuze rechtenstudenten aan je zaak werken. Dit doen zij met behulp en onder de begeleiding van ervaren advocaten. Alle rechtenstudenten en advocaten werken onder hetzelfde dak in een prachtig historisch pand in Rotterdam.

LLex betekent toegankelijke en vakkundige rechtsbijstand voor een vaste (lage) prijs. De medewerkers zijn actief in 39 rechtsgebieden en werken voor zowel particulieren als bedrijven. Iedereen in Nederland kan zich beroepen op LLex en je kunt je zaak eenvoudig 📂 online aanmelden.

Goedkoop advocaat Rotterdam Juridisch advies Rotterdam Juridische hulp Rotterdam Jurist Rotterdam Advocatuur Rotterdam

LLex is de jurist van ons allemaal

Oorspronkelijk was LLex bedoeld als een tijdelijke faciliteit. De oprichters wilden de rechtsbijstandsverzekeraars bewust maken van hun matige tot slechte rechtshulp. Het succes van de verzekeraar bleef uit en sinds de oprichting van LLex is het kantoor een permanente aanvulling op het systeem van rechtshulp in Nederland.