Maak kennis met LLex


Gedreven en hoogopgeleide rechtenstudenten zijn het kloppende hart van onze organisatie. LLex helpt, beschermt en ontzorgt particulieren en ondernemers in de juridische wereld van A tot Z. Wij ondersteunen jou van advies tot en met een procedure én van heldere strategieën tot en met het benutten van juridische kansen. 

 

LLex is actief op meer dan 35 rechtsgebieden en schrijft strakke adviezen die onze cliënten inzicht en zekerheid bieden. Alle opdrachten binnen LLex worden altijd uitgevoerd door een nauwkeurig samengesteld team mét advocaat. Met LLex haal je frisse juristen binnen die je beschermen tegen (dreigende) conflicten en je actief begeleiden bij het maken van juiste juridische beslissingen. Dit alles tegen een betaalbare projectsom.

Iedereen kan gebruik maken van de diensten van LLex. Sinds 2019 ook in de vorm van een abonnement. Zo kunnen cliënten zich ervan verzekeren nooit meer kwijt te zijn aan een juridische procedure dan enkel een eigen bijdrage. Dit maakt LLex een goed alternatief voor gesubsidieerde rechtsbijstand.

  
Nederland raakt steeds meer bekend met de services van LLex. Wil jij verzekerd zijn van rechtsbijstand? Dan is het zeker de moeite waard om LLex mee te nemen in je overwegingen.

LLex® Rechtsbijstand
LLex® Rechtsbijstand
Groepsfoto LLex® Rechtsbijstand
LLex®
LLex® Kantoorgebouw
LLex® Rechtsbijstand
LLex® Rechtsbijstand
LLex® Rechtsbijstand
LLex® Rechtsbijstand

Referenties

Wij werken hard om de opdracht naar volle tevredenheid uit te voeren. Eventueel kunnen wij je in contact brengen met relaties waarvoor we soortgelijke opdrachten hebben verricht zoals jij die aan ons vraagt. Wij vragen dan wel eerst toestemming aan die relatie. Discretie is een mooi goed en staat bij ons hoog in het vaandel.

 

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen maken wij het verschil in de, soms nog ouderwetse, juridische branche.

Aanpak

Onze aanpak is praktisch, grondig en efficiënt. Het is onze basishouding om conflicten te voorkomen, maar indien nodig zullen wij geen afstand doen van onze grond. Onze manier van werken wordt gekenmerkt door persoonlijke betrokkenheid, toewijding en een constante focus op het resultaat. De manier waarop wij werken is van toepassing op al onze relaties die we onderhouden, waarvan er vele al jaren bij ons zijn. 

 

Met een heldere toekomstvisie spelen wij in op dynamische marktontwikkelingen en de veranderende vraag van rechtzoekenden. Innovatie zit in onze genen en dat merk jij dan weer in onze service en hoge kwaliteit advies en rechtsbijstand.

Vechten voor jou

Wij zijn gepassioneerd om voor jou te strijden, zowel privé als zakelijk. Daarom zijn wij opgericht en wijken we sindsdien niet van die missie. Wij nemen risico's waar veel anderen rechtsbijstand kantoren zouden stoppen. Gemotiveerd worden wij door te doen wat goed voelt en wat eerlijk is.

 

Voor iedere situatie bestaat een oplossing en deze bieden wij je tegen een zo gunstig mogelijk tarief. Op deze manier maken we goede juridische dienstverlening voor jou betaalbaar en toegankelijk.

 

Ieder z’n vak

 

Doen waar je goed in bent. Daar gaat het toch om? Je verdient het om je geweldig, gezonder en gelukkiger te voelen. En niet om je bezig te houden met risico's en conflicten. Goed nieuws, want bij LLex regel je een conflict gemakkelijk en snel online.

 

In duidelijke taal leggen we uit wat je rechten zijn. En je ziet meteen wat het kost. En wil je verzekerd zijn van rechtsbijstand? Dan is dat met ons abonnement vandaag nog geregeld. Zo kun jij weer doen wat jij het liefst doet: zorgeloos je ding doen!

De jurist van ons allemaal

 

Heb je een vraag over scheiden, het huurrecht of arbeidsrecht? Heb je ruzie met de buren? Of wil je weten wat jouw rechten als verdachte zijn? Onze hoogopgeleide rechtenstudenten en doorgewinterde advocaten adviseren, bemiddelen of staan je bij in een juridische procedure. En wist je dat juridische hulp helemaal niet duur hoeft te zijn? Wij zijn niet voor niets de jurist van ons allemaal.